Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

«Η Γκούντρουν δεν έχει ξεπεράσει τον Ακη. Τον αγαπάει μέχρι σήμερα» -Tι ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της

«Εγώ θα πεθάνω με το όνομα Τσοχατζοπούλου». Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος της Γκούντρουν Μολντενχάουερ, πρώην συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου, διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρχε κόντρα για το «τίμημα» της ρήξης, το ποσό της οποίας -σύμφωνα με τις κατηγορίες Ζήγρα- ανήλθε στις 400.000 δολάρια.


«Η Γκούντρουν είχε ανέκαθεν παθολογική αγάπη στον πρώην υπουργό. Ακόμη δεν τον έχει ξεπεράσει, τον αγαπάει μέχρι και σήμερα. Τον Ζήγρα, δεν ήθελε να τον δει ούτε ζωγραφιστό, είχε απέχθεια στο πρόσωπό του. ´Ελεγε πάντα ότι ήταν η κακή συναναστροφή του άνδρα της. Οχι σε οικονομικό επίπεδο, αλλά γιατί πίστευε ότι του γνώριζε γυναίκες. Ο Ακης Τσοχατζόπουλος τη νυν συζύγό του Βίκυ Σταμάτη, τη γνώρισε μέσω του Ζήγρα. Της το φύλαγε, λοιπόν, της Γκούντρουν, ο Ζήγρας» είπε στην αγόρευσή του.

Την αγόρευση Δημητρακόπουλου διέκοψαν οι αντιδράσεις Ζήγρα, ο οποίος σχολίαζε και χαμογελούσε.

Σύμφωνα πάντως με την υπεράσπιση, ο ισχυρισμός Ζήγρα (ότι παρέδωσε σε βαλίτσα στη Γκούντρουν, τα λεφτά του διαζυγίου, στο Hilton της Γενεύης), δεν μπορεί να αντικρουσθεί: «Μία σακούλα με λεφτά δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί» εκτίμησε, υπογραμμίζοντας ότι οι πολλές εκδοχές Ζήγρα ως προς το ποσό της βαλίτσας, καθιστούν ισχνή τη μαρτυρία.

«Από τον διάολο θα μπορούσε να πάρει χρήματα η Γκούντρουν, από τον Ζήγρα, όχι», επεσήμανε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Αναφορικά με το ποσό των 50.000 ευρώ που εμφανίστηκε να εμβάζει η Γκούντρουν στον πρώην υπουργό, ο κ. Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για απλή «εξυπηρέτηση», της έδινε άλλωστε διατροφή ύψους 3.000 ευρώ τον μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου δεν έχει παρευρεθεί στη δίκη και επέλεξε να μην απολογηθεί. Ο κ. Δημητρακόπουλος έδωσε μάλιστα την εικόνα μιας γυναίκας που καταρρέει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...