Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Δένδιας στέλνει νέο φάκελο στην εισαγγελία με αξιόποινες πράξεις μελών της «Χρυσής Αυγής»

Συμπληρωματική αναφορά για αξιόποινες πράξεις μελών της «Χρυσής Αυγής» απέστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.


Ο νέος φάκελος περιλαμβάνει την υποβολή δικογραφίας για τα συμβάντα στο Πέραμα Αττικής και χρονολογικό κατάλογο επιθέσεων μελών ή υποστηρικτών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», τον οποίο έδωσε στον υπουργό ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας σε συνέχεια της αναφοράς του στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα Ευτέρπη Κουτζαμάνη (Δελτίο τύπου 19/09/2013), για τη διερεύνηση αξιοποίνων πράξεων μελών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», απέστειλε διαβιβαστικό έγγραφο της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής / Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας / 2ου Τμ. Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, με θέμα την υποβολή δικογραφίας για τα συμβάντα της 12.09.2013 στο Πέραμα Αττικής (επίθεση ατόμων – μελών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» κατά ατόμων – μελών της τ.ο. Περάματος του ΚΚΕ).

Ο κ. Δένδιας απέστειλε επίσης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου χρονολογικό κατάλογο επιθέσεων μελών ή υποστηρικτών του κόμματος «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή», τον οποίο του ενεχείρισε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, κ. Μανώλης Γλέζος.



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...