Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Εξελέγη το Δικαστικό Συμβούλιο για την υπόθεση Ι. Μ. Βατοπεδίου

View of the Vatopedi monastery in Mount Athos ...Image via WikipediaΕξελέγη το Δικαστικό Συμβούλιο, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά πρώην Υπουργών, για την υπόθεση της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, διενεργήθηκαν από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο,τρείς διαδοχικές κληρώσεις μεταξύ των μελών του Αρείου Πάγου, της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Από την κλήρωση αναδείχθηκαν τα πέντε (5) τακτικά και τρία (3) αναπληρωματικά μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου, καθώς και του ασκούντος καθήκοντα Εισαγγελέα και του αναπληρωτή του.

Συγκεκριμένα:

Από τα μέλη του Αρείου Πάγου αναδείχθηκαν ως Τακτικά μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου οι δικαστές κ.κ. ΠαναγιώτηςΚομνινάκης, Ιωάννης Γιαννακόπουλος και Αντώνιος Αθηναίος και ως αναπληρωματικά μέλη οι δικαστές κα Βαρβάρα Κριτσωτάκη και κα Δήμητρα Παπαντωνοπούλου.

Από το Συμβούλιο Επικρατείας, ως τακτικά μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου αναδείχθηκαν οι δικαστές κ. Παναγιώτης Πικραμένος και η κα. Μαρίνα Παπαδοπούλου και ως αναπληρωματικό μέλος η δικαστής κα Βασιλική Καλαντζή.

Από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αναδείχθηκε ο κ. ΜιλτιάδηςΑνδρειωτέλλης και αναπληρωτής ο κ. Ρούσσος- Εμμανουήλ Παπαδάκης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...