Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ο Κασιδιάρης πριν ένα χρόνο έβριζε και έλεγε άσχετο τον δικηγόρο που επέλεξε να τον εκπροσωπήσει - VIDEO


Θα μας τρελάνει τελείως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Επέλεξε ως συνήγορο υπεράσπισης του τον δικηγόρο Παύλο Σαράκη. 


Τον ίδιο άνθρωπο πριν ένα χρόνο τον έβριζε και τον αποκαλούσε "άσχετο" δημόσια όταν είχαν βρεθεί καλεσμένοι στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή. 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι γνωστός για το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο αλλά και την κυκλοθυμική συμπεριφορά του.

Σήμερα τον είδαμε να κάνει δηλώσεις έξω από την Ευελπίδων λίγο πριν την μεταγωγή του έτερου συλληφθέντα βουλευτή Χρήστου Παππά και να λέει ευχαριστώ στους δημοσιογράφους ενώ χθες τον είδαμε να ρίχνει σφαλιάρες, να σπρώχνει εικονολήπτες και να κλωτσάει έναν φωτορεπόρτερ.

Αυτό ομως που πραγματικά δεν περιμέναμε είναι να εμπιστευτεί την υπεράσπισή του σε έναν δικηγόρο που πριν ένα χρόνο τον έβριζε και τον αποκαλούσε δημοσίως "άσχετο".

Ο δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη, Παύλος Σαράκης

"Μας κοροϊδεύετε κύριε; Είστε άσχετος" έλεγε ο Κασιδιάρης στον τωρινό του δικηγόρο
Το περιστατικό είχε συμβεί στην τηλεοπτική εκπομπή "Μακελειό" του Στέφανου Χίου και όπως θα δείτε στο video ο Ηλίας Κασιδιάρης στολίζει κανονικότατα τον τωρινό του δικηγόρο.

Με αφορμή τη συζήτηση για τη δολοφονία του Θανάση Λαζανά ο κύριος Κασιδιάρης είχε πει χαρακτηριστικά στον Παύλο Σαράκη "μας κοροϊδεύετε κύριε; Δεν τα ξέρετε καθόλου καλά, είστε άσχετος κύριε, όλα αυτά τα λέτε γιατί θέλετε να κερδίσετε μια θέση στις λίστες της ΝΔ, λέτε ότι θέλετε".

O ίδιος ο κύριος Σαράκης πάντως σήμερα "άδειασε" τον Ηλία Κασιδιάρη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και προειδοποίησε τον πελάτη του πως αν συνεχίσει με τους τραμπουκισμούς, θα πρέπει να βρει άλλο δικηγόρο!

Ο Παύλος Σαράκης είπε πως ένιωσε προσβεβλημένος για τα όσα έκανε ο πελάτης του "μέσα στον ιερό ναό της δικαιοσύνης", όπως είπε και πρόσθεσε πως όπως ο ίδιος σέβεται τον πελάτη του και τον υπερασπίζεται ακόμη και αν διαφωνεί με τις πολιτικές του πεποιθήσεις, έτσι απαιτεί να τον σέβεται και ο πελάτης του και να μην έχει τέτοια συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...