Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Νέα κατάθεση πρώην χρυσαυγίτη: «Μας έλεγαν ότι θα μπούμε στη Βουλή με τανκς»

«Εκπαιδευτικές» μαζικές σφαγές αμνοεριφίων σε στάνες


«Εκπαιδευτικές» μαζικές σφαγές αμνοεριφίων σε στάνες προκειμένου να διδαχτεί η τεχνική των χτυπημάτων με μαχαίρι στην καρωτίδα, γίνονταν από μέλη της Χρυσής Αυγής, όπως αποκαλύπτει ένας ακόμα προστατευόμενος μάρτυρας, από τα «ιδρυτικά μέλη» της οργάνωσης, που κατέθεσε τη Δευτέρα στον ανακριτή.

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι τα μέλη ήταν υποχρεωμένα να διαβάσουν το βιβλίο του Χίτλερ «Ο Αγών μου», καθώς και το ημερολόγιο του Γκαίμπελς, ενώ τα μέλη άκουγαν στην κατήχηση ότι «σκοπός μας είναι να μπούμε στη Βουλή με τανκς».

«Υπήρξα οργανωτικό μέλος μέχρι πρόσφατα. Εντάχθηκα σε νεαρή ηλικία. Η πρώτη μου θέση για εκπαίδευση ήταν στα κεντρικά των Αθηνών στην οδό Σολωμού. Τότε γνώρισα τον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος ήταν πυρηνάρχης, τον Ηλία Παναγιώταρο, τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο σε χαμηλότερη βαθμίδα, τον Γερμενή, τον Γιάννη Λαγό, τον Νίκο Μίχο, τον Μ…υπάλληλο της Βουλής, ενώ στην πορεία έμαθα ότι πολύ σημαντικό ιστορικό στέλεχος και πραγματικά δεξί χέρι του Μιχαλολιάκου ήταν ο Γ.Δ., ήδη δημοτικός σύμβουλος της ΧΑ στον Δήμο Αθηναίων».

Για την στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση

«Γνωρίζω ότι στελέχη εκπαιδεύονταν από τον Νίκο Μίχο, εκδοροσφαγέας στο επάγγελμα, στην εξουδετέρωση αντιπάλων με χρήση μαχαιριών. Για το λόγο αυτό πραγματοποιούνταν σε μαντριά περιοχών της Αττικής «εκπαιδευτικές» μαζικές σφαγές αμνοεριφίων σε στάνες προκειμένου να διδαχτεί η τεχνική των χτυπημάτων με μαχαίρι στην καρωτίδα.

Έχω μάθει ότι ο Μίχος προωθούσε όπλα σε διάφορα μέλη της οργάνωσης και όταν λέω προωθούσε δεν εννοώ δωρεάν αλλά έναντι τιμήματος».

Για την ιδεολογική κατήχηση

«Διδασκόταν αμέσως για την είσοδο μας σε πυρήνα ο ναζιστικός χαιρετισμός. Τα νεοσύλλεκτα στελέχη ήταν υποχρεωμένα να αγοράζουν σειρά βιβλίων ναζιστικού παρεχομένου, ο Αγών μου του Χίτλερ, το ημερολόγιο του Γκαιμπελς και άλλα, τα πρωτόκολλα της Σιών, ώστε να γνωρίζουν οι νεοσύλλεκτοι ποιος είναι ο εχθρός τους. Δηλαδή οι Εβραίοι, οι Σιωνιστές και οι Κομμουνιστές.

Αυτό πάντως που μας έλεγαν στις κατηχήσεις είναι ότι σκοπός της ΧΑ είναι η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Χαρακτηριστικά έλεγαν ότι θα μπούμε στη Βουλή με τανκς».

Για την ένταξη στην οργάνωση

«Πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι τυφλά πιστός στο κίνημα, στον αρχηγό και στις ιδέες του εθνικοσοσιαλισμού. Βέβαια όταν γίνεις στέλεχος της οργάνωσης στο βαθμό του δοκίμου μέλους παίρνεις κομματική ταυτότητα, με σύμβολο τον μαίανδρο, το λογότυπο του κόμματος της ΧΑ και τα στοιχεία σου. Φημολογείται ότι τα ανώτατα στελέχη της οργάνωσης είχαν άλλου τύπου ταυτότητες, πανομοιότυπες με τις ταυτότητες στελεχών του γερμανικού ναζιστικού κόμματος, του NSPD και μάλιστα λέγεται ότι η αρίθμηση άρχιζε από τον αριθμό 17 που ήταν ο πρώτος αριθμός των ταυτοτήτων και ανήκε στον Γιοζεφ Γκαιμπελς. Σημειώνω για την ιστορία ότι ο Αδόλφος Χίτλερ δεν έχει αριθμό ταυτότητας, Δεν ξέρω αν είχε ο Νίκος Μιχαλολιάκος».

Για οργανωμένα επεισόδια

Αναφέρεται χαρακτηριστικά στα επεισόδια στο Παλαιό Εφετείο στην οδό Σωκράτους Μάιο 2009 όπου είχαν καταφύγει στο κτήριο λαθρομετανάστες και η ΧΑ αποφάσισε να τους εκδιώξει. «Στα επεισόδια αυτά μετείχαν οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Βουλδής, Γερμενής, Μίχος, Λαγός, Ζέρβας, Βουκελάτος, Καραπάνος. Τα πρόσωπα αυτά είχαν ανέβει στην οροφή του κτιρίου της ΧΑ που ήταν ακριβώς απέναντι από το Εφετείο και έριχναν αυτοσχέδιες ρουκέτες».

Τέλος, ο μάρτυρας εκφράζει τη λύπη του για το μεγάλο κακό που έκανε συμμετέχοντας στην εγκληματική οργάνωση. «Παρασύρθηκα όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι. Ελπίζω η έρευνα που έχει αρχίσει αυτή τη φορά να οδηγήσει σε κάποιο πραγματικό αποτέλεσμα και στην εξάλειψη του κινδύνου που λέγεται ΧΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...