Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ικανοποίηση Ράιχενμπαχ από το έργο των τελευταίων δύο ετών στο υπ. Δικαιοσύνης

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η ηλεκτρονική Δικαιοσύνη, η διαμεσολάβηση και η αναθεώρηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας
 

Ικανοποιημένος αποχώρησε, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Task Force for Greece) Χορστ Ράιχενμπαχ μετά τη συνάντηση που είχε  με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση της Task Force for Greece με το υπουργείο Δικαιοσύνης και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε «πολύ θετικό κλίμα» με τον κ. Ράιχενμπαχ να εκφράζει για «μια ακόμη φορά την ικανοποίησή του για τη συνεργασία των δύο μερών σχετικά με τη μεταφορά τεχνογνωσίας και τεχνικής υποστήριξης σε θέματα Δικαιοσύνης, καθώς και για τα αποτελέσματα που έχουν προκύψει από τη συνεργασία αυτή κατά την τελευταία διετία».

Στο επίκεντρο της συνάντησης  βρέθηκαν η ηλεκτρονική Δικαιοσύνη (E-justice), τα στατιστικά στοιχεία Δικαιοσύνης, η διαμεσολάβηση και το πρόγραμμα επικοινωνίας και δημοσιότητας του  θεσμού και η αναθεώρηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...