Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Συνάντηση Ρουπακιώτη - Ράιχενμπαχ

Την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με το νέο υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Αντώνη Ρουπακιώτη, παρουσία του νέου Υφυπουργού Κώστα Καραγκούνη και του Γενικού Γραμματέα Νικόλα Κανελλόπουλου είχε την Τετάρτη ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και ο κ. Ράιχενμπαχ εξέφρασε για μια ακόμη φορά την ικανοποίησή του για τη συνεργασία των δύο μερών και για τα αποτελέσματα που έχουν προκύψει τόσο από τη συνεργασία αυτή, όσο και κατά τις επισκέψεις και συναντήσεις εργασίας στελεχών του Υπουργείου σε Αυστρία, Ολλανδία, Δανία και Μεγάλη Βρετανία.

Την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης συνάντηση του τεχνικού μικτού κλιμακίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με το Γενικό Γραμματέα του ΥΔΔΑΔ κ. Νικόλα Κανελλόπουλο και το Γενικό Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Γιάννη Ιωαννίδη με τη συνδρομή στελεχών του ΥΔΔΑΔ και αντικείμενο την παρακολούθηση της υλοποίησης των στρατηγικών στόχων του Υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...