Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Υπόθεση Ζαχόπουλου: Τι κατέθεσαν οι μάρτυρες

Κοινό μυστικό" ήταν στο υπουργείο Πολιτισμού ο εκβιασμός του πρώην γ.γ. Χρήστου Ζαχόπουλου από την τότε συνεργάτιδά του Ευη Τσέκου σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν... στη δίκη μάρτυρες.

Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν στην ακροαματική διαδικασία υπήρχαν έντονες φήμεςγια την μεταξύ τους σχέση αλλα και για το ότι η Ευη Τσέκου τον εκβίαζε. Αυτό όμως που δεν ξεκαθάρισαν οι μάρτυρες , παρα τις επίμονες ερωτήσεις της έδρας, ηταν ποιό ηταν το αντικείμενο του εκβιασμού αλλά και πώς εφτασε το περίφημο ροζ DVD στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως κατέθεσε η τμηματάρχης του υπουργείου Ελένη Κουντούρη στους δικαστές, ο ίδιος ο Χρ. Ζαχόπουλος της είχε ομολογήσει ότι δέχεται εκβιασμό και προτίθεται να προσφύγει στην Δικαιοσύνη.

Στην έντονη φημολογία που υπήρχε αναφέρθηκε και ο διευθυντής του υπουργείου Βασίλης Διονυσόπουλος. «Στους διαδρόμους του υπουργείου άκουσα ότι εκβιάζεται ο κ. Ζαχόπουλος. Υπήρχαν φήμες πως η κ.Τσέκου κρατούσε κάποιο χαρτί και τον απειλούσε», είπε. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να διευκρινίσει το αντικείμενο του εκβιασμού.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο στενός φίλος του Χρ. Ζαχόπουλου, σκηνοθέτης Γιώργος Μυλωνάς ο οποίος υποστήριξε οτι ο εκβιασμός ήταν αυτός που οδήγησε τον πρωην γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού να προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του. «Ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Ούτε στον εχθρό μου να μη συμβεί αυτό. Τον είχε ενοχλήσει πολύ ότι μπορεί να παιζόταν κάπου αυτό το προσωπικό υλικό, ότι θα διαπομπευόταν σε όλη την Ελλάδα, την οικογένειά του και τους φίλους του.
euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...