Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

Αραβαντινός: Η πισίνα δεν είναι πισίνα και το μπάρμπεκιου το είχαμε για την... Τσικνοπέμπτη

Τη δική του άποψη για την απίστευτη περίπτωση της πισίνας μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού έδωσε ο αρχιφύλακας του Ψυχιατρείου των Φυλακών, Αντώνης Αραβαντινός, λέγοντας ότι η πισίνα στο προαύλειο χώρο του Ψυχιατρείου δεν είναι πισίνα αλλά χώρος για να μαζεύουν το νερό ενώ το μπάρμπεκιου το είχαν για την περίπτωση της... Τσικνοπέμπτης.

Μιλώντας σήμερα στην πρωϊνή εκπομπή του MEGA, ο κ. Αραβαντινός είπε ότι δεν υπάρχει θέμα καθώς η περίφημη πισίνα που αποκάλυψε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» δεν είναι πισίνα, αλλά χώρος συγκέντρωσης ύδατος και η διαμόρφωση του χώρου έγινε έτσι ώστε να μπορούν να το βλέπουν οι κρατούμενοι του Ψυχιατρείου. Για το μπάρμπεκιου που υπάρχει στον ίδιο χώρο, ο αρχιφύλακας του Ψυχιατρείου είπε ότι αυτό έχει κατασκευαστεί για τους εργαζομένους στην περίπτωση που θα το χρειαστούν εν ώρα υπηρεσίας κάποια Τσικνοπέμπτη.

Παράλληλα, ο κ. Αραβαντινός επιτέθηκε και κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Γρηγοράκου, λέγοντας ότι τα γυμναστήρια της Βουλής τα πλήρωνε ο ίδιος.


Μαρίνος Σκανδάμης: Δεν υπάρχει μείζον θέμα

Παρέμβαση στο θέμα με τις απίστευτες κατασκευές των δεσμοφυλάκων στις Φυλακές Κορυδαλλού, έκανε με δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρίνος Σκανδάμης, ο οποίος είπε ουσιαστικά ότι εφόσον δεν χρησιμοποιήθηκε δημόσιο χρήμα δεν υπάρχει «μείζον θέμα». Μάλιστα, ο κ. Σκανδάμης έπλεξε το εγκώμιο της Ομοσπονδίας των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων για το κοινωνικό της έργο, όπως είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...