Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Καλούσης:"Δεν είναι μέτοχοι οι δικηγόροι"

Πειθαρχικές διώξεις κατά οκτώ δικηγόρων άσκησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών για συμμετοχή στην KALLOUSIS AND PARTNERS, μετά το δημοσίευμα της Real News σχετικά με την ίδρυση νομικής εταιρείας από τον Ευάγγελο Καλούση .

Σε δήλωσή του ο πρώην δικαστής ξεκαθαρίζει ότι οι δικηγόροι που αναφέρθηκαν δεν είναι μέτοχοι της εταιρείας του. Συγκεκριμένα ο Ε. καλούσης επισημαίνει:

"Σχετικά με από 8-7-12 δημοσίευμα της Real News που παρουσίασε την ίδρυση και λειτουργία της KALOUSSIS AND PARTNERS καθώς και κάποια άλλα θέματα που αφορούσαν το πρόσωπό μου θα ήθελα να διευκρινίσω κατηγορηματικά ότι ουδείς εκ των δικηγόρων που κατονομάστηκε στο ρεπορτάζ είναι μέτοχος της KALOUSSIS AND PARTNERS ούτε αναφέρθηκε κάτι τέτοιο. Άλλο μέτοχος ή συνέταιρος και άλλο απλός συνεργάτης και θεωρώ ότι η διαφοροποίηση είναι σαφέστατη. Ειδικά δε ως προς το δικηγόρο Κωνσταντίνο Λαμπράκη , η αναφορά σε αυτόν αφορούσε αποκλειστικά και μόνο στη συνεργασία μας , με εκείνον στο θεσμικό ρόλο του υπερασπιστή στις μεγάλες ποινικές δίκες που με αφορούσαν καθώς και στην εν γένει συμπαράστασή του στο πρόσωπό μου κατά την τελευταία επταετία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...