Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Στις 26 Αυγούστου συνεχίζεται η δίκη του Άκη

Επεισοδιακά έκλεισε για τις θερινές διακοπές η διαδικασία για την υπόθεση των λεγόμενων παράνομων αμοιβών του Άκη Τσοχατζόπουλου.


Λίγο πριν ολοκληρωθεί η δίκη, που θα επαναληφθεί στις 26 Αυγούστου, δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα σε κατηγορούμενους.

«Δεν αντέχω άλλο. Θα τον σκοτώσω. Εγώ προσπάθησα να τον καλύψω και είμαι φυλακή. Θα σκοτωθώ». Την φράση ακούστηκε να λέει σε έντονο τόνο η λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, από την αίθουσα όπου κρατούνται οι κατηγορούμενοι, σε μια σύντομη διακοπή του δικαστηρίου.

Αμέσως ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νίκος Ζήγρας, απάντησε στην Λαμπροπούλου με αντίστοιχο τόνο και φωνάζοντας: «Πέστα ρε Φρόσω να ξαλαφρώσεις. Πες την αλήθεια, μην ξελασπώσεις αυτό το σκουπίδι». Ενώ σε λίγα δευτερόλεπτα ο Ν. Ζήγρας συνέχισε αναφερόμενος στον θυμό της συγκατηγορούμενής του: «Την έχει τρελάνει τη γυναίκα. Δεν μιλάει».

Η λογίστρια ήταν εμφανώς εκνευρισμένη και δύσκολα κατάφερνε να συγκρατήσει την οργή της νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Κατά την απολογία μάλιστα της δικηγόρου Μαρίας Ταλλίτα- Τσεκούρα , η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου ζήτησε να απευθυνθεί στους δικαστές: «Επειδή έχω θιγεί πολύ με αυτά που ακούγονται εδώ μέσα, ας μας πει ο κ. Τσοχατζόπουλος ποιον έστειλε να φτιάξει τη Nobilis. Μόνο αυτός ξέρει για αυτή την ιστορία», είπε η κατηγορούμενη.

Απολογούμενη η δικηγόρος Μαρία Ταλίτα – Τσεκούρα είπε πως τους χρησιμοποίησαν αρνούμενη τις σε βάρος της κατηγορίες. Καταφέρθηκε σε βάρος της λογίστριας κάνοντας λόγο για «ανακρίβειες της Λαμπροπούλου» ενώ τόνισε πως έχει εμπλακεί στην υπόθεση χωρίς να ξέρει κανένα κατηγορούμενο και πως διαλύθηκε η ζωή της επειδή κάποιοι «μας την έστησαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...