Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Την επίθεση σε βάρος της εισαγγελέως καταδίκασε ο υπουργός Δικαιοσύνης


Τη βομβιστική επίθεση σε βάρος εισαγγελέως στη Λάρισα καταδίκασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου.
«Η εγκληματική επίθεση σε βάρος της εισαγγελέως είναι επίθεση κατά της Δημοκρατίας και των θεσμών και ως τέτοια καταδικάζεται από το σύνολο της κοινωνίας. Εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση της κυβέρνησης στην ίδια και την οικογένειά της, καθώς και στους πολίτες που διέτρεξαν κίνδυνο από την έκρηξη», τόνισε.

Παράλληλα, ο κ. Αθανασίου επανέλαβε την πεποίθησή του ότι «οι έλληνες δικαστικοί λειτουργοί δεν πτοούνται από τέτοιες ενέργειες και θα συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους με υπευθυνότητα και παρρησία, υποκείμενοι αποκλειστικά στο νόμο και τη συνείδησή τους».

Η Πολιτεία, τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή φύλαξη των δικαστικών καταστημάτων και την προστασία των λειτουργών της Δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται πως χθες σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Μανδηλάρα 93, στο κέντρο της Λάρισας, όπου διαμένει εισαγγελέας η οποία είχε χειριστεί υπόθεση γνωστού κακοποιού. Από την έκρηξη υπέστησαν υλικές ζημιές αυτοκίνητα, καταστήματα και διαμερίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...