Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση εφ' όλης της ύλης του υπ. Δικαιοσύνης με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ

Στο τραπέζι, μεταξύ άλλων, ο νέος Κώδικας Πολιτικής και Ποινικής Δικονομίας, ο θεσμός της Δικαστικής Μεσολάβησης και η «Ηλεκτρονική Δικαιοσύνη»


Η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων για τις νομοθετικές και πολιτικές πρωτοβουλίες που επεξεργάζεται και προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης, ήταν το αντικείμενο συνάντησης που είχε αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με τον υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου, παρουσία και του γενικού γραμματέα Νίκου Κανελλόπουλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η προεργασία για την αναμόρφωση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, ο θεσμός της Δικαστικής Μεσολάβησης και η «Ηλεκτρονική Δικαιοσύνη».

Επιπλέον, ο υπουργός ενημέρωσε για τον Κώδικα Περί Δικηγόρων και για το σχεδιασμό του υπουργείου για την αποσυμφόρηση των φυλακών, έγινε δε ανταλλαγή απόψεων για το θέμα της δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων για οικονομικά εγκλήματα, εν όψει νομοθετικών επεξεργασιών.

Την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούσαν ο Γραμματέας της Κ.Ο. Παναγιώτης Ρήγας, η υπεύθυνη της Κ.Ο. για την Δικαιοσύνη Θεοδώρα Τζάκρη και το μέλος της Γραμματείας Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου Χρήστος Πρωτόπαπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...