Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Στηρίζει τον «αντάρτη» της ΝΔ στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας ο Ευριπίδης Στυλιανίδης!

Κόντρα με την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών θα πάει ο Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο βουλευτής Ροδόπης στηρίζει με όλες (μα όλες) τις δυνάμεις του τον Γιάννη Αδαμόπουλο, στενό συνεργάτη του και φίλο από τα χρόνια της Κομοτηνής!
Ο Γιάννης Αδαμόπουλος υπήρξε και Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας, όταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης διετέλεσε υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, ενώ είχαν και καλή συνεργασία όταν ο υποψήφιος για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, βρισκόταν και στις θέσεις του Γενικού Γραμματέα Καταναλωτή, αλλά και του προέδρου του ΟΕΕΚ.
Ο Ευριπίδης, έχει αναθέσει στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο να κινητοποιήσει όλους τους νέους δικηγόρους για να ψηφίσουν τον εκλεκτό του. Μάλιστα ο βουλευτής Ροδόπης κάνει ο ίδιος συναντήσεις, με όλους τους νομικούς, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από το Δημοκρίτειο!!!
Αξίζει να σημειωθεί εδώ, ότι την ημέρα παρουσίασης του συνδυασμού του Γιάννη Αδαμόπουλου «Κοινωνία των Δικηγόρων», ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έδωσε το παρών και καθόταν στην πρώτη σειρά (φωτογραφία από την παρουσίαση)! Εκεί ήταν και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας και ο πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος.
Απέναντι στον Γιάννη Αδαμόπουλου και εκλεκτός του Αντώνη Σαμαρά για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, θα είναι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος με τον συνδυασμό «Ώρα Δικηγόρων».
piazzadelpopolo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...