Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου θα απέχουν 41 δικηγορικοί σύλλογοι

Να συνεχίσουν την αποχή από τα καθήκοντά τους μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου αποφάσισαν 41 δικηγορικοί σύλλογοι σε όλη τη χώρα, στη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας των συλλόγων. Από τη συνεδρίαση απείχαν οι υπόλοιποι 22 δικηγορικοί σύλλογοι.

Στην κινητοποίηση μετέχουν οι δικηγορικοί σύλλογοι: Αιγίου, Αλεξανδρούπολης, Άρτας, Βέροιας, Βόλου, Γιαννιτσών, Γρεβενών, Γυθείου, Δράμας, Έδεσσας, Ευρυτανίας, Θεσσαλονίκης, Θηβών, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καλαμάτας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κατερίνης, Κιλκίς, Κορίνθου, Κω, Λαμίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λευκάδας, Μυτιλήνης, Νάξου, Ξάνθης, Ορεστιάδας, Πατρών, Ρεθύμνου, Ροδόπης, Σερρών, Σπάρτης, Σύρου, Τρικάλων, Φλώρινας, Χαλκίδας, Χαλκιδικής και Χίου.
 
Η Ολομέλεια θα συνεδριάσει εκ νέου στις 5 Φεβρουαρίου για να αποφασίσει την περαιτέρω στάση της. Αυτό που έχει διαφανεί, πάντως, είναι πως έχουν δημιουργηθεί δύο μέτωπα μεταξύ των δικηγορικών συλλόγων, καθώς αξιολογούνται με διαφορετικό τρόπο τα μέτρα. Όπως προκύπτει, στο άνοιγμα του επαγγέλματος αντιδρούν περισσότερο οι σύλλογοι της επαρχίας, καθώς φοβούνται ότι θα πληγούν από την επέλαση μεγάλων δικηγορικών γραφείων από την Αθήνα και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα. piazzadelpopolo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...