Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΡΦΙ!

ΣΟΚ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ N. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ 
Σόκαρε και τους πιο παλιούς σωφρονιστικούς υπαλλήλους η εικόνα ενός αλλοδαπού κρατουμένου στη φυλακή της Νέας Αλικαρνασσού ο οποίος πριν από λίγες ημέρες κάρφωσε στο κεφάλι του ένα καρφί και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός άνδρας από τη Ρουμανία ο οποίος εκτίει ποινή λίγων μηνών για υποθέσεις κλοπών παραμονές του νέου έτους, ενώ βρισκόταν στο κελί του άγνωστο πώς- βρήκε μία τσιμεντόπροκα και με ένα μάρμαρο τη χτυπούσε για να φτάσει όσο πιο βαθειά μπορούσε στο μέτωπό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος κρατούμενος αντιμετωπίζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε ξανακάνει κάτι ανάλογο, χρησιμοποιώντας μικρότερα καρφιά για να αυτοτραυματιστεί.
Ο 25χρονος άνδρας όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχε συλληφθεί πριν από λίγο καιρό στην Αθήνα, οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο της φυλακής Κορυδαλλού κι από εκεί διατάχθηκε η μεταφορά του στην Αλικαρνασσό.

Όπως μας είπαν υπάλληλοι του σωφρονιστικού καταστήματος , αυτή τη φορά το τραύμα που προκάλεσε ήταν αρκετά σοβαρό και η πρόκα δεν μπορούσε να βγει από το μέτωπό του γι αυτό το λόγο χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Έχουμε δει κρατουμένους που διεκδικούν τα δικαιώματά τους, έχοντας ράψει το στόμα τους με κλωστή, κάτι που μας είχε σοκάρει. Αυτή τη φορά όμως το θέαμα είναι ακόμη πιο σοκαριστικό, καθώς ο άνθρωπος αυτός πραγματικά από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να κάνει μεγάλο κακό στον εαυτό του.

Μια φορά επειδή δεν είχε γίνει δεκτό ένα αίτημά του, πήγε στο κελί του και επέστρεψε έχοντας καρφώσει ένα καρφί στο κεφάλι του και αιμορραγούσε» μας είπε υπάλληλος του σωφρονιστικού καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο 25χρονος Ρουμάνος αποφεύγει να βγαίνει από το κελί του, το έχει πάντοτε κλειστό και μάλιστα έχει ζητήσει και προστασία, καθώς πιστεύει πως κινδυνεύει.

Ο ίδιος πάντως μετράει μέρες για να αποφυλακιστεί καθώς η ποινή που του είχε επιβληθεί από το δικαστήριο που είχε εκδικαστεί η υπόθεσή του, ήταν φυλάκιση λίγων μηνών.

patris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...