Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Πλημμύρισε η έδρα δικαστηρίου στην Ευελπίδων

Η μοναδική καθαρίστρια που εμφανίστηκε άπλωσε vettex και έβαλε πλαστικά ποτηράκια για να μαζέψει τα νερά - Τα νερά μπήκαν από το σταβάνι που στάζει


Χάος επικρατεί από το πρωί στην αίθουσα του 6ου Μονομελούς Πλημμελιοδικείου που στεγάζεται στο κτίριο 9 των δικαστηρίων της Ευελπίδων.


Το ταβάνι της αίθουσας στάζει με αποτέλεσμα η έδρα του δικαστηρίου να έχει πλημμυρίσει καθώς δεν υπάρχουν συνεργεία συντήρησης λόγω των περικοπών που έχουν επιβληθεί.

Η μοναδική βοήθεια ήρθε από μια καθαρίστρια, η οποία το μόνο που μπόρεσε να κάνει είναι να σκουπίσει τα νερά, να απλώσει vettex η έδρα και να τοποθετήσει πλαστικά ποτηράκια για να μαζέψει τα νερά που εξακολουθούν να πέφτουν από το ταβάνι.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης είναι οι προγραμματισμένες δίκες να έχουν διακοπεί καθώς ο δικαστής αρνείται να συνεχίσει υπό αυτές τις διαδικασίες. Την ίδια ώρα, βέβαια, άδεια αίθουσα αναζητείται και δεν βρίσκεται.

Έτσι για την ώρα παραμένει άγνωστο τι θα γίνει με τις περίπου 60 υποθέσεις που βρίσκονται στο πινάκιο με δικηγόρους, αντίδικους και κατηγορούμενους να περιμένουν χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...