Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Τρεις νέοι αρεοπαγίτες στο δυναμικό του Αρείου Πάγου

Αποφάσεις του 15μελούς Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου (ΑΔΣ) Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης

Τρεις νέοι αρεοπαγίτες θα ενισχύσουν από σήμερα το δυναμικό του Αρείου Πάγου. Πρόκειται για τους  Προέδρους Εφετών Ειρήνη Καλού, ∆ημήτριο Χονδρογιάννη και Αρτεμισία Παναγιώτου,  οι οποίοι προήχθησαν στο βαθμό του Αρεοπαγίτη, ενώ παράλληλα σε Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προήχθη ο Εισαγγελέας Εφετών  και προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών  Εμμανουήλ Ρασιδάκης.

Ειδικότερα, με αποφάσεις του 15μελούς Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου (ΑΔΣ) Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης έγιναν προαγωγές δικαστικών και εισαγγελικών  λειτουργών.

Αναλυτικότερα, στο βαθμό του Προέδρου Εφετών προάγονται οι Εφέτες: Αναστασία  Περιστεράκη, Βασιλική Μπαζάκη - ∆ρακούλη,  Αικατερίνη Νομικού και Κωνσταντίνος Μπαλντάς, ενώ στο βαθμό του Εισαγγελέα Εφετών προάγεται  ο Αντεισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Παράλληλα, προάγονται στο βαθμό του Εφέτη οι Πρόεδροι Πρωτοδικών: Καλλιόπη Χονδρού, Άννα Καλατζή, Παρασκευή Μπερσή, Παναγιώτης Ταμαμίδης, Γεωργία Λάμπρου, Χαρίκλεια Σαραμαντή, Αικατερίνη Κοκόλη, Γλυκερία Καραναστάση, Βασιλική Μουγιάντση, ∆ήμητρα Μπάτρη και Σμαραγδή Κατσουλάκου.

Με άλλη απόφαση του ΑΔΣ προάγονται στο βαθμό του Αντεισαγγελέα Eφετών οι Εισαγγελείς Πρωτοδικών: Δέσποινα Καλαϊτζίδου, Ελευθερία Παντελάκη και Νικολίτσα Νικολοπούλου, ενώ στο βαθμό του Προέδρου Πρωτοδικών οι Πρωτοδίκες:  Ηλιάνα Ζαμανίκα, Κωνσταντίνος Αλεξίου, Στυλιανή Σωτηροπούλου,  Πολυξένη  Τσουκαλά,  Αικατερίνη ∆ιακουμάκου, Κοσμία Γιαννούση, Αναστασία Σιώμου, Σωτηρία Αρχάκη-Χριστοδουλίδου, Βασιλική Μπράτη, Κωνσταντίνος Μαρτίνος και Ευαγγελία Αρβανίτου.

Τέλος, προάγονται στο βαθμό του Εισαγγελέα Πρωτοδικών οι Αντεισαγγελείς Πρωτοδικών: Αθηνά Κωνσταντινίδου, Νικόλαος Αντωναράκος και Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...