Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Τη Δευτέρα οι απολογίες του Ριζάι και της φίλης του

Για την απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές

Την ερχόμενη Δευτέρα θα καταθέσει για τη θεαματική του απόδραση από τις Φυλακές Κορυδαλλού τον Φεβρουάριο του 2009, ο Αλκέτ Ριζάι, εξ αιτίας πονόδοντου.

Πρόβλημα είχε, όμως, και η συγκατηγορούμενη και σύντροφός του, Ασπασία Μετροπία, λόγω εισαγωγής στο νοσοκομείο της κόρης της, με αποτέλεσμα και αυτή να λογοδοτήσει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τη Δευτέρα.

Η διαδικασία προχώρησε με τις απολογίες του Έρβις Στεφάνι και της αρραβωνιαστικιάς του Λούλε Μπλερίνα που είχαν συλληφθεί με τον Ριζάι στην επιχείρηση της Αστυνομίας στο Γραμματικό, το Νοέμβριο του 2009. Ο Στεφάνι που έχει μακρινή συγγένεια με τον Ριζάι υποστήριξε πως έχει μετανιώσει που τον βοήθησε και ότι όταν πήγαν να επισκεφθούν το συγγενή του –ημέρα που συνελήφθησαν στο σπίτι που κρυβόταν ο Ριζάι– δεν είχε πει στην αρραβωνιαστικιά του ποιος ακριβώς θα ήταν ο οικοδεσπότης τους.

Το γεγονός πως δεν γνώριζε τίποτα περισσότερο από το ότι θα επισκέπτονταν κάποιο εξάδελφο του αρραβωνιαστικού της, επιβεβαίωσε απολογούμενη και η Μπλερίνα η οποία είπε στους δικαστές πως αν και τόσο καιρό υποφέρουν εξαιτίας αυτής της επαφής τους «δεν θα κόψει και το κεφάλι του αρραβωνιαστικού της» για το λάθος του. SKAI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...