Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Δικαστική εντολή για βίαιη προσαγωγή του Γ. Τρομπούκη στη δίκη Ριζάι

Γ. Τρομπούκης
Από το εδώλιο της δίκης για το αποκαλούμενο «συνδικάτο του εγκλήματος» στο βήμα του μάρτυρα της δίκης για την κινηματογραφική απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού θα βρεθεί – εκτός απροόπτου- ο επιχειρηματίας Γ. Τρομπούκης.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι κρατούμενος με υπεύθυνη δήλωσή του γνωστοποίησε στους δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών ότι δεν μπορεί να εμφανιστεί να καταθέσει γιατί ασχολείται με την προετοιμασία της δίκης του … συστήνοντας να αναγνωστεί η ανακριτική κατάθεση που έχει δώσει για την υπόθεση.

Ωστόσο, το δικαστήριο ,μετά και από σχετικό αίτημα του εισαγγελέα της έδρας αποφάσισε τη βιαία προσαγωγή του Γ. Τρομπούκη , όπως και μίας υπαλλήλου της εταιρείας ενοικίασης του ελικοπτέρου προκειμένου να καταθέσει αν στο πρόσωπο της συντρόφου του Α. Ριζάι, Ασπασίας Μητροπία αναγνωρίζει την γυναίκα που με το ψευδώνυμο «Αλεξάντροβα» είχε πρωταγωνιστήσει στην απόδραση των δύο κρατουμένων.

Επιπλέον, το δικαστήριο κάλεσε σε συμπληρωματική κατάθεση τον πιλότο του ελικοπτέρου ,παρά την αντίθεση του συνηγόρου υπεράσπισης του ζεύγους των κατηγορουμένων κ. Σ. Κεχαγιόλγου. « Δεν έχει να πει τίποτα περισσότερο. Δεν αναγνώρισε την κατηγορουμένη και η εξέτασή του ήταν λεπτομερέστατη. Εκτός αν τον φέρουμε άλλες δέκα φορές μέχρι να πει ότι η Αλεξάντροβα ήταν η Μητροπία»
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...