Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Αθανασίου: «Η ελληνική Δικαιοσύνη είναι παντελώς ανεξάρτητη»

Η ελληνική Δικαιοσύνη είναι «παντελώς ανεξάρτητη» και «δεν επηρεάζεται από κανέναν», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, όταν κλήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει τις δηλώσεις του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, μετά την απόφαση των αρμοδίων ανακριτριών να ζητήσουν την άρση ασυλίας και των υπολοίπων εννέα βουλευτών της Χρυσής Αυγής. 


Εξάλλου, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι «τέτοιες δηλώσεις δεν αγγίζουν τη Δικαιοσύνη, αλλά χαρακτηρίζουν αυτούς οι οποίοι τις εκφέρουν» και πρόσθεσε ότι «δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε τέτοιες δηλώσεις από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δηλώσεις οι οποίες απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα, αλλά και τον νομικό και πολιτικό πολιτισμό της χώρας μας».

Οι δε ανακριτικές και εισαγγελικές Αρχές, σημείωσε ο κ. Αθανασίου, που «έχουν επιφορτιστεί με τη διερεύνηση τυχόν αδικημάτων που έχουν διαπράξει τα μέλη της Χρυσής Αυγής, ενεργούν τα καθήκοντά τους με αμεροληψία και ψυχραιμία».
 
Τέλος, ο κ. Αθανασίου τόνισε: «Ο ελληνικός λαός είναι αρκετά γνώστης όλων των καταστάσεων και θα τους κρίνει όλους. Όλοι κρινόμαστε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...