Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Δικαστήρια: Θα καλυφθούν τα 1.100 από τα 2.500 κενά σε όλη τη χώρα σε Δικαστές και υπαλλήλους


 Τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπο Αθανασίου συνόδευσε ο Σίμος Κεδίκογλου, Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κατά την επίσκεψή του στα Δικαστήρια της Χαλκίδας, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις ενημερωτικού χαρακτήρα με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Γκάνη Λάμπρο, με Δικαστές, Δικηγόρους και εκπροσώπους Δικαστικών υπαλλήλων.



Ο Υπουργός με την ευκαιρία αυτή ευχαρίστησε τον κ. Κεδίκογλου για τη συνεργασία και την ενημέρωση που είχε από τον ίδιο για τα επιμέρους θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι ασκεί έντονες πιέσεις για την επίλυσή τους, όπως είναι το πρόβλημα της στελέχωσης του Εφετείου Εύβοιας, καθώς και της ανάγκης αύξησης του αριθμού των Δικαστών και των Δικαστικών Υπαλλήλων στα Δικαστήρια της Χαλκίδας, αλλά και αυτό της στέγασης των Δικαστικών Υπηρεσιών σε έναν κατάλληλο χώρο.

Σχετικά με την ανάγκη άμεσης κάλυψης των κενών θέσεων ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα ενισχυθούν τα Δικαστήρια με Δικαστές και υπαλλήλους και από τα 2.500 κενά σε όλη τη χώρα θα καλυφθούν τα 1.100, ενώ χαρακτήρισε ως μεγάλο στοίχημα την επιτάχυνση της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...