Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τσοχατζόπουλος: Βγάλτε έξω την Βίκυ, κινδυνεύει η υγεία της

Έκκληση από τις φυλακές του Κορυδαλλού για να αποφυλακιστεί η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, απηύθυνε για άλλη μία φορά ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο επικαλείται την υγεία της η οποία κινδυνεύει όπως λέει.

Με επιστολή του προς τους ανακριτές, τους εισαγγελείς αλλά και την ηγεσία της Δικαιοσύνης, τονίζει πως εάν καθυστερήσει η αποφυλάκιση της κυρίας Σταμάτη τότε κάτι τέτοιο «μπορεί να οδηγήσει και πάλι σε κίνδυνο ζωής και αγνώστου εξέλιξης καταστάσεις».

Πρώην υπουργός ο οποίος κρατείται για την υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος, απευθύνεται μεταξύ άλλων στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Ρένα Ασημακοπούλου, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε και τον ανακριτή της υπόθεσης κ. Γαβριήλ Μαλλή.

Στην επιστολή του ο Άκης Τσοχατζόπουλος καλεί όλους τους προαναφερθέντες να ακούσουν την φωνή του. Κάνει λόγο «κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας της συζύγου μου Βασιλικής Σταμάτη Τσοχατζοπούλου, μητέρας ανηλίκου παιδιού, την οποία ήδη βεβαιώνουν δύο πανεπιστημιακοί καθηγητές με ψυχιατροδικαστικές γνωμοδοτήσεις, είναι ανεξέλεγκτη πλέον, καθώς δύο φορές πρόσφατα βρέθηκε σε κίνδυνο ζωής!».

«Η παραμικρή καθυστέρηση μπορεί να οδηγήσει και πάλι σε κίνδυνο ζωής και αγνώστου εξέλιξης καταστάσεις.

Η προφυλάκισή της στρέφεται βασανιστικά και κατά του ανήλικου παιδιού μας, του εξάχρονου γιού μας Απόστολου – Εμμανουήλ Τσοχατζόπουλου, του οποίου έχουν προφυλακιστεί και οι δύο γονείς, που ωστόσο θα έπρεπε, εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς φέτος τον Σεπτέμβρη, να παρουσιαστούν για την εγγραφή του στη Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου. Το ανήλικο αυτό παιδί ζει εδώ και τέσσερις μήνες σε απόσταση 170 χλμ από την Αθήνα με τους, με επιβαρυμένη υγεία, υπερήλικες γονείς της γυναίκας μου, που με αυτοθυσία αγωνίζονται για αυτό και ταυτόχρονα στέλνουν σε μας «κραυγή απελπισίας», ζητώντας την επιστροφή της μάνας στο παιδί της», αναφέρει ο πρώην υπουργός.

Καταλήγοντας ο Άκης Τσοχατζόπουλος τονίζει: «Γι' αυτό, με την παρούσα επιστολή κάνω έκκληση στη Δικαιοσύνη να σταματήσει την ήδη τετράμηνη προφυλάκιση της γυναίκας μου και να μας αποδώσει «το δίκιο μας», καθώς η γυναίκα μου είναι αθώα. Και τούτο γιατί δεν έχει, ούτε και θα μπορούσε να έχει σχέση με τις κατηγορίες που της αποδίδονται στο κατηγορητήριο, μια και παντρευτήκαμε μόλις το 2004 και ζει έκτοτε αποκλειστικά για την ανατροφή του παιδιού μας και τη στήριξη της οικογενείας μας».

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...