Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Υπ.Δικαιοσύνης: Απόλυτη εμπιστοσύνη στους δικαστές για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, έξω από τη Βουλή για τις σημερινές προφυλακίσεις τριών μελών του κόμματός του, συνεργάτες του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, επισήμαναν ότι ο υπουργός περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη την ελληνική Δικαιοσύνη και εν προκειμένω τις δύο ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αλλά με την ίδια εμπιστοσύνη περιβάλλει και όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίζονται υποθέσεις δημοσίου ενδιαφέροντος.


Ακόμη, οι συνεργάτες του υπουργού Δικαιοσύνης επανέλαβαν ότι, όπως είναι γνωστό, ο κ. Αθανασίου δεν παρεμβαίνει στο έργο των λειτουργών της Δικαιοσύνης.

Ο κ. Κασιδιάρης, σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι σε «άνωθεν πολιτική εντολή» υπάκουσε η ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα και διάταξε τη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Στάθη Μπούκουρα.

Εξάλλου, ο βουλευτής της ΧΑ ανέφερε ότι η κ. Κλάπα ζήτησε την προφυλάκιση των βουλευτών χωρίς στοιχεία, επειδή φέρεται να είναι σύζυγος του Παναγιώτη Κλάπα, ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ και συνεργάτη του Φώτη Κουβέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...