Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Κληρώθηκαν τα μέλη του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου

The former Building of Arsakeio (Αρσάκειο) sch...
Image via Wikipedia
Κληρώθηκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας τα μέλη του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου για τη διετία 2012-2013.
Ειδικότερα, τακτικά μέλη από το Συμβούλιο της Επικρατείας κληρώθηκαν οι: Αριστ. - Γεώργιος Βώρος, Γεώργιος Τσιμέκας, Κίμων Ευστρατίου και Παναγιώτα Καρλή.

Τακτικά μέλη από τον Αρειο Πάγο κληρώθηκαν οι: Γεώργιος Γιαννούλης, Ευφημία Λαμπροπούλου, Ειρήνη Κιουρτσόγλου-Πετρουλάκη και Αντώνιος Αθηναίος.

Από τους καθηγητές των Νομικών Σχολών των Πανεπιστημίων της χώρας κληρώθηκαν οι: Νικόλαος Παρασκευόπουλος, καθηγητής της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Θεόδωρος Φορτσάκης, καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Αναπληρωματικά μέλη από το Συμβούλιο της Επικρατείας κληρώθηκαν οι: Νικόλαος Μαρκουλάκης, Θωμάς Παπαευαγγέλου, Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου και Κωνσταντίνος Κουσούλης.
Αναπληρωματικά μέλη από τον ’ρειο Πάγο κληρώθηκαν οι: Νικόλαος Κωνσταντόπουλος, Στυλιανή Γιαννούκου, Ιωάννης Γιαννακόπουλος και Κωνσταντίνος Φράγκος.
Τέλος, αναπληρωματικά μέλη από τις Νομικές Σχολές των Πανεπιστημίων κληρώθηκαν ο Γεώργιος Αρχανιωτάκης και η Μαρία Καϊάφα-Γκμπάντι, καθηγητές της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...