Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Στις 19 Ιανουαρίου αποφασίζουν οι δικαστικοί για κινητοποιήσεις


Δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και δύο απλά μέλη, θα προτείνουν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου στο αμφιθέατρο του Εφετείου Αθηνών, να στηθούν κάλπες σε όλη τη χώρα ώστε να ψηφίσουν οι συνάδελφοί τους για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους. 

Η πρόταση θα είναι να διεξαχθεί σχετική ψηφοφορία την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013,  (όπως γίνεται, δηλαδή, κατά τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. της ΕΔΕ) προκειμένου να αποφασιστεί, είτε η συνέχιση των διακοπών συνεδριάσεων καθημερινά από 10 π.μ. έως 3 μ.μ. είτε η αναστολή τους, είτε όποια άλλη πρόταση κριθεί κατάλληλη από την Γ.Σ. του ερχόμενου Σαββάτου.

Το ερχόμενο Σάββατο 19 Ιανουαρίου, θα αποφασίσουν και τα μέλη της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος την παράταση ή μη των κινητοποιήσεών τους,  ενώ στις 21.1.13 αποφασίζουν οι διοικητικοί δικαστές και στις 24 Ιανουαρίου οι δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Σήμερα πάντως στο Μισθοδικείο, κατατέθηκαν από 46 δικαστές δυο ομαδικές αγωγές (28 και 18), όπως επίσης κατατέθηκαν και τέσσερεις ατομικές αγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...