Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ευχές στον Γ. Αδαμόπουλος από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Τις προθέσεις του ΔΣΑ για ουσιαστικό διάλογο όσον αφορά τα πάγια προβλήματα του κλάδου και της Δικαιοσύνης, εξέφρασε ο Γ. Αδαμόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε επιτυχία στη νέα ηγεσία του υπουργείου .

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννης Αδαμόπουλος σε δήλωσή του υπογραμμίζει ότι ο δικηγορικός κόσμος της χώρας διακηρύσσει την πρόθεσή του «να συμβάλει σε έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο με στόχο την αντιμετώπιση των πάγιων προβλημάτων και δυσλειτουργιών του κλάδου και εντέλει την αναμόρφωση της δικαιοσύνης ως θεσμού, πάντοτε σε ένα αυτονόητο πλαίσιο απόλυτου σεβασμού της ιδιότητας των δικηγόρων ως συλλειτουργών της Δικαιοσύνης και έμπρακτης καταδίκης κάθε προσπάθειας προώθησης και εξυπηρέτησης οργανωμένων ιδιοτελών συμφερόντων».

Επίσης, διά στόματος του κ. Αδαμόπουλου, ο δικηγορικός κόσμος εύχεται στον νέο υπουργό και υφυπουργό Δικαιοσύνης, Αντ. Ρουπακιώτη και Κωστ. Καραγκούνη αντίστοιχα, κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Τέλος, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών δεσμεύεται να εντείνει τις ενέργειες που επιτάσσει η θεσμική του αποστολή, προσδοκώντας ότι η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης θα «σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα αποδείξει έμπρακτα το σεβασμό της προς τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...