Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

75 δικηγόροι στη λίστα των διαμεσολαβητών του υπουργείου Δικαιοσύνης

Πιστοποιητικό επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος βασικής Εκπαίδευσης-Κατάρτισης στη Διαμεσολάβηση, έλαβαν 75 δικηγόροι, από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΒΕΑ), σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.


Οι επιτυχόντες δικηγόροι - διαμεσολαβητές αναμένεται να συμπεριληφθούν στη λίστα των διαμεσολαβητών του υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Νικόλαος Κανελλόπουλος επεσήμανε ότι το υπουργείο βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τα Επιμελητήρια και τους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας, με στόχο την προώθηση του θεσμού της Διαμεσολάβησης, επισημαίνοντας ότι είναι απαραίτητο ο επιχειρηματικός και νομικός κόσμος να ενημερωθούν για την σημασία του θεσμού και τη συμβολή του σε εναλλακτικές μορφές Δικαιοσύνης.

Ο πρόεδρος του ΒΕΑ Παύλος Ραβάνης τόνισε ότι οι επιχειρηματίες μπορούν πλέον να επιλύουν τα οικονομικά, εμπορικά και αστικά προβλήματά τους, μακριά από δικαστικές αίθουσες και με σαφώς λιγότερο κόστος χρονικό, αλλά και χρηματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...