Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Δίωξη στο φερόμενο ως εγκέφαλο του κυκλώματος των ακινήτων

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 53χρονος πολιτικός μηχανικός, στον οποίο αποδίδεται ο ρόλος του εγκεφάλου στο κύκλωμα των πλειστηριασμών ακινήτων.

Σε βάρος του πολιτικού μηχανικού ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απειλής, απόπειρας παράνομης βίας και παράνομης οπλοκατοχής και παραπέμφθηκε σε δίκη.

Ο 53χρονος συνελήφθη σήμερα, μετά από μήνυση μάρτυρα της υπόθεσης τον οποίο απειλούσε.

Ο μάρτυρας, δικηγόρος, μήνυσε τον 53χρονο καθώς, όπως υποστήριξε, του έστειλε φάκελο με μία σφαίρα και μία επιστολή στην οποία είχε συμπεριλάβει και την περικοπή του Αποστόλου Παύλου, στην προς Τίτον επιστολή: "Αιρετικόν άνθρωπον μετά μίαν και δευτέραν νουθεσία παραιτού.."

Σύμφωνα με το μηνυτή, αρχικά ο 53χρονος είχε προσπαθήσει με ανταλλάγματα να τον πείσει να ανακαλέσει όσα επιβαρυντικά είχε καταθέσει για τη δράση του κυκλώματος και στη συνέχεια προχώρησε σε απειλές.

Η έρευνα για τη δράση του κυκλώματος συνεχίζεται από τον Εισαγγελέα Εφετών Ισ. Ντογιάκο, ο οποίος αξιολογεί το ογκωδέστατο υλικό που έχει συλλέξει η Αστυνομία ώστε σύντομα να ασκηθούν ποινικές διώξεις για την υπόθεση.

Η Εισαγγελία Εφετών έχει εντοπίσει και ερευνά συγκεκριμένες δικαστικές κινήσεις (προσφυγές κ.ά) που έχουν κάνει πρόσφατα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση, οι οποίες καταδεικνύουν ότι η δράση του κυκλώματος συνεχίζεται έστω και πιο περιορισμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...