Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης εκβίασης της ΜΕΒΓΑΛ

2008-08-Ellada119bdImage by L'imaGiraphe via FlickrΑναβολή για τις 21 Σεπτεμβρίου 2011 πήρε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η εκδίκαση της υπόθεσης των καταγγελιών για εκβίαση της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι ο πρώην γενικός διευθυντής της επιτροπής ανταγωνισμού, Παναγιώτης Αδαμόπουλος, ο εκτελωνιστής, Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος και ο έμπορος σιτηρών, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Σε πρώτο βαθμό οι τρεις καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης πεντέμισι ετών ο καθένας, για την κατηγορία της απόπειρας εκβίασης - κατά μετατροπή της αρχικής κατηγορίας της εκβίασης- και για τις κατηγορίες της δωροδοκίας και συνέργειας σε δωροδοκία.

Σύμφωνα με το συνήγορο υπεράσπισης του Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου, ο εντολέας του έχει εξαγοράσει την ποινή του, βάσει νόμου του 2008 και έτσι ο εκτελωνιστής δεν θα καθίσει στο εδώλιο για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

Την αναβολή ζήτησε η πλευρά του Παναγιώτη Αδαμόπουλου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του, καθώς ζει και εργάζεται πλέον στη Σουηδία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...