Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Αυτοί είναι οι «σκληροί » εισαγγελείς που τελικά λύγισαν

Είναι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί με κοινά χαρακτηριστικά. Εξαιρετικά αυστηροί, άτεγκτοι, χωρίς να σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Μπήκαν στο δικαστικό σώμα την ίδια ακριβώς ημερομηνία και από τότε η πορεία τους συνοδεύτηκε με μεγάλες και δύσκολες υποθέσεις που κατά γενική ομολογία έφεραν σε πέρας με επιτυχία, αλλά στο τέλος λύγισαν.

 Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της τονίζει:

"Η παραίτηση των οικονομικών εισαγγελέων αναδεικνύει την πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, της φοροκλοπής και των οικονομικών εγκλημάτων που ροκανίζουν το δημόσιο συμφέρον και την κοινωνία. Τα όσα αναφέρουν οι οικονομικοί εισαγγελείς πρέπει άμεσα να ερευνηθούν. Πρέπει να κληθούν και να ενημερώσουν την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τα όσα καταγγέλλουν".

OI ΔΥΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

Γρηγόρης Πεπόνης. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση λένε οι άνθρωποι που το γνωρίζουν καλά.Η φήμη του σκληρού εισαγγελέα τον συνόδευε σε όλη τη σταδιοδρομία του, κάτι που φάνηκε άλλωστε και στη σύντομη θητεία του ως οικονομικού εισαγγελέα με τις αλλεπάλληλες διώξεις, συλλήψεις μεγαλοοφειλετών, παραγγελίες ποινικών και προκαταρκτικών εξετάσεων.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...