Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Τα αποτελέσματα των εκλογών στους Δικηγορικούς Συλλόγους της Ηπείρου

Νέα διοικητικά συμβούλια στους Δικηγορικούς Συλλόγους της Ηπείρου, προέκυψαν από τις εκλογικές αναμετρήσεις όπου η συμμετοχή των μελών δικηγόρων ήταν μεγάλη συγκριτικά με το παρελθόν.
 
Στον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων, η παράταξη της Αναστασίας Γιογλή, «Αυτοδύναμη Πορεία Δικηγόρων», κατάφερε να επικρατήσει και από τις 15 Μαρτίου για μία τριετία αναλαμβάνει τα καθήκοντά της. Από τους 407 εγγεγραμμένους δικηγόρους, ψήφισαν 360 και τα τελικά αποτελέσματα έχουν ως εξής: ο συνδυασμός «Αυτοδύναμη Πορεία Δικηγόρων» με υποψήφια πρόεδρο την Αναστασία Γιογλή έλαβε 182 ψήφους, ενώ ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Κίνηση Δικηγόρων» με υποψήφιο πρόεδρο τον Ηρακλή Χασιώτη έλαβε 140 ψήφους.
 
Σε ό,τι αφορά τους συμβούλους, ο συνδυασμός «Αυτοδύναμη Πορεία Δικηγόρων» έλαβε πέντε έδρες, αυτός της «Ανεξάρτητης Κίνησης Δικηγόρων» τέσσερις και, τέλος, ο συνδυασμός «Αγωνιστική Συσπείρωση» μία έδρα. Από το Συνδυασμό «Αυτοδύναμη Πορεία Δικηγόρων» εκλέχθηκαν ο Βασίλειος Γοργόλης, ο Παναγιώτης Ζάκκας, ο Μάριος Ζώνιος, ο Κωνσταντίνος Γκαρτζονίκας και ο Παναγώτης Θεοδώρου. Από το Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Δικηγόρων» εκλέχθηκαν ο Ηρακλής Χασιώτης, ο Παναγιώτης Σακκάς, ο Αδαμάντιος Ζώλας και η Αγγγελική Τζοβάρα, ενώ από το Συνδυασμό «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων» εκλέχθηκε η Όλγα Τσουμάνη.
- Στη Θεσπρωτία, το νέο Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου συγκροτήθηκε από τους: πρόεδρος, Σιντόρης Κων/νος, και μέλη Δ.Σ. οι Καραδημήτρης Ιωάννης, Μανδέλλας Σπυρίδων, Παππάς Χρήστος, Σιώχος Παναγιώτης.
- Στην Πρέβεζα, νέος πρόεδρος εκλέχτηκε ο Θωμάς Γεωργίου και μέλη οι Μπότσιος Βασίλειος, Δράκου Βάια, Μπάλκος Μιλτιάδης και Κωνής Δημήτρης.
- Στην Αρτα, εκλέχτηκε εκ νέου πρόεδρος ο Δημήτρης Τσίρκας. Στο νέο Δ.Σ. εκλέγονται οι: Θωμάς Πάλλας, Ιουλία Σωτηρίου, Ουρανία Τρομπούκη, Δημήτρης Τζίμας, Φίλιππος Γιώτης, Γιάννης Καϊντάσης, Δημήτρης Καραγιώργος και Αικατερίνη Ντέμσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...