Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Εξώδικο της Βίκυ Σταμάτη στον γείτονά της στο νεοκλασικό της Αρεοπαγίτου


Εξώδικο δια του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια κατά του γείτονα του ζεύγους στο σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου έστειλε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, κατηγορώντας τον πως εκμεταλλεύεται την κατάσταση της οικογένειάς της.

Ο Μιχάλης Χαρίτος μένει επίσης στο νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και σε συνεντεύξεις του στο Έθνος της Κυριακής αλλά και στην εκπομπή Σκαϊ στις 8 με τον Νίκο Ευαγγελάτο, αναφερόταν στα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της συγκατοίκησης του με το ζεύγος Τσοχατζόπουλου – Σταμάτη.

«Εδώ και μέρες επιδίδεστε σε μία πρωτοφανή παράνομη συμπεριφορά και προσβολή της ιδιοκτησίας μου, αλλά και της προσωπικότητάς μου, εκμεταλλευόμενος την παρούσα κατάσταση της οικογένειάς μου», αναφέρει η Βίκυ Σταμάτη στο εξώδικό της, σημειώνοντας πως ο κ. Χαρίτος διατηρεί στο ισόγειο του κτιρίου ταξιδιωτικό γραφείο «παρότι η λειτουργία επαγγελματικής στέγης απαγορεύεται» στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Προσθέτει πως καθώς ο επιχειρηματίας απέκτησε τα ακίνητα μέσω πλειστηριασμού «εκμεταλλευόμενος το ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν τοξικομανής και μάλιστα απεβίωσε εντός της οικίας του».

«Εχετε μεθοδεύσει με την καθημερινή προκλητική παράνομη συμπεριφορά σας, επιδιώκοντας τη δήμευση του διαμερίσματός μου με απώτερο σκοπό να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία και να αποκτήσετε σε μηδαμινή αξία μέσω πλειστηριασμού, όπως συνηθίζετε, το διαμέρισμά μου, το οποίο έχει αγοραστεί με νόμιμο δάνειο», τονίζεται στο εξώδικο.

Παράλληλα, η Βίκυ Σταμάτη κατηγορεί τον πρώην γείτονά της πως επέτρεψε σε τηλεοπτικά συνεργεία να δείξουν το εσωτερικό το διαμερίσματος, ακόμη και φωτογραφίες της ίδιας και του ανήλικού γιου της και πιθανολογεί πως «έχετε διαπράξει και το αδίκημα της διάρρηξης του διαμερίσματός μου είτε κατά μόνας είτε σε συνεργασία με τους φωτογράφους».

Ολόκληρο το εξώδικο:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ –ΔΗΛΩΣΗ

Της Βασιλικής Τσοχατζοπούλου, νομίμως εκπροσωπουμένης από τον πληρεξούσιο δικηγόρο, Αλέξιο Κούγια του Χρήστου, κάτοικο Αθηνών, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55

ΚΑΤΑ

Του Μιχάλη Χαρίτου, κατοίκου Αθηνών, οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αρ. 33.

Εδώ και μέρες επιδίδεστε σε μία πρωτοφανή παράνομη συμπεριφορά και προσβολή της ιδιοκτησίας μου, αλλά και της προσωπικότητάς μου, εκμεταλλευόμενος την παρούσα κατάσταση της οικογένειάς μου και την εξ αυτής απουσία της από τον γειτονικό προς εσάς διαμέρισμα των 170 τμ που αποτελεί μέρος του νεοκλασικό κτιρίου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου διαβιείτε σε κατοικία του πρώτου ορόφου και διατηρείτε ισόγειο ταξιδιωτικό γραφείο, παρότι η λειτουργία επαγγελματικής στέγης απαγορεύεται στην ως άνω οδό. Όπως σας είναι γνωστό, τα ως άνω ακίνητα αποκτήσατε σε διαδικασία πλειστηριασμού τους, εκμεταλλευόμενος το ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν τοξικομανής και μάλιστα απεβίωσε εντός της οικίας του.

Συγκεκριμένα, έχετε μεθοδεύσει με την καθημερινή προκλητική παράνομη συμπεριφορά σας, επιδιώκοντας τη δήμευση του διαμερίσματός μου με απώτερο σκοπό να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία και να αποκτήσετε σε μηδαμινή αξία μέσω πλειστηριασμού, όπως συνηθίζετε, το διαμέρισμά μου, το οποίο έχει αγοραστεί με νόμιμο δάνειο, την είσοδο στο νεοκλασικό κτίριο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου συνεργείων τηλεοπτικών καναλιών και δημοσιογράφων και τη λήψη φωτογραφιών από το εσωτερικό του διαμερίσματός μου, ακόμα και πολύ κοντινών από κάδρα – κορνίζες, στις οποίες εικονίζεται το πρόσωπο εμού και του παιδιού μου, πιθανολογώ δε ότι έχετε διαπράξει και το αδίκημα της διάρρηξης του διαμερίσματός μου είτε κατά μόνας είτε σε συνεργασία με τους φωτογράφους.

Τελευταία μάλιστα, δείχνοντας την πραγματική σας πρόθεση, εμφανίζεστε ότι τάχα ανησυχείτε από τα συνθήματα που γράφονται και τις υβριστικές επιθέσεις, πράξεις τις οποίες πιθανολογώ ότι πιθανότατα ο ίδιος διαπράττεται λόγω της ποιότητας του χαρακτήρα σας.

Πιο χυδαία ακόμα ήταν η χθεσινή σας συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», στην οποία με προκλητική άνεση επιδείξατε χειρόγραφο σημείωμα του συζύγου μου με ανάλυση οφειλής στην ΕΥΔΑΠ, σχολιάζοντας ότι τάχα εκ του ποσού της τελικής οφειλής σας ζητούσαμε να πληρώσετε τα μισά, αποκρύπτοντας ότι επρόκειτο για ανύλυση των ποσών που οφείλατε να πληρώσετε αναδρομικά για την επί πενταετία δικής σας κατανάλωση, οικογενειακής και επαγγελματικής στέγης, που όμως παραπλανώντας μας είχατε πετύχει να καταλογίζονται στο διαμέρισμά μου. Όταν μάλιστα ερωτηθήκατε από τον δημοσιογράφο «γιατί τα χρήματα ήταν τόσα πολλά», δώσατε την ψευδή εξήγηση ότι «η κυρία Σταμάτη δεν κοιμάται δεύτερη φορά στο ίδιο σεντόνι».

Επειδή η βεβαιότητά μου για την παράνομη συμπεριφορά σας πηγάζει από το ότι ο μοναδικός τρόπος για να ληφθούν οι φωτογραφίες και τα τηλεοπτικά πλάνα που προβάλλονται είναι από τον δικό σας χώρο και συγκεκριμένα μέσω της σκάλας υπηρεσίας που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κτιρίου και την οποία εσείς γνωρίζετε και αποκλειστικά χρησιμοποιείτε, καθότι εξυπηρετεί την οικογενειακή και επαγγελματική σας στέγη.

Επειδή η ως άνω συμπεριφορά σας αποσκοπεί στη δημιουργία αρνητικού κλίματος σε βάρος μου ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσής μου με απώτερο σκοπό τη δήμευση του διαμερίσματός μου και την εν συνεχεία απόκτησή του από εσάς μέσω πλειστηριασμού.

Επειδή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ για την ανήθικη και παράνομη συμπεριφορά σας.

Επειδή επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ όπως απέχετε από τέτοιες συμπεριφορές, αν και η τυχόν συμμόρφωσή σας θα είναι πλέον χωρίς αποτέλεσμα, αφού η ζημία μου έχει επέλθει.

ΣΑΣ ΔΗΛΩ ότι θα προσφύγω εναντίον σας ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων για τις παράνομες πράξεις που τελέσατε σε βάρος μου και θα ζητήσω τη νόμιμη αποζημίωσή μου.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται όπως επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτόν, στον οποίον απευθύνεται, προς γνώση του και για τις έννομες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσας στην έκθεση επιδόσεώς του.

Αθήνα, 12/3/2013

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...