Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Συνεχίζει την αναστολή των κινητοποιήσεων η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ) κατά την τελευταία έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της αποφάσισε ομόφωνα τη συνέχιση αναστολής των κινητοποιήσεων των εισαγγελικών λειτουργών που είχε αποφασιστεί στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση  (30.1.2013).

Η διάρκεια της αναστολής θα εξαρτηθεί από την στάση της κυβέρνησης, σε σχέση με τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον εισαγγελικό κλάδο και την Δικαιοσύνη γενικότερα, επισημαίνει η Ένωση.

Παράλληλα, με ομόφωνο ψήφισμά της η ΕΕΕ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του εισαγγελικού κλάδου για «τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας των εισαγγελέων της χώρας και την συνεχιζόμενη απάθεια και αδιαφορία της Πολιτείας για την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος».

Παράλληλα, με ομόφωνο ψήφισμά της η ΕΕΕ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του εισαγγελικού κλάδου για «τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας των εισαγγελέων της χώρας και την συνεχιζόμενη απάθεια και αδιαφορία της Πολιτείας» για την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...